Ewopharma je lansirala novi korporativni dizajn

10
Podeli
 

Šafhauzen, 12/4/19 – Proslavljaući 60.-tu godinu postojanja Ewopharma se odlučila za novi izgled. Napravljene izmene su oprezne i u skladu sa savremenim razvojem – evolucija, ne revolucija.

Novi korporativni dizajn podudara se sa rastućom ulogom Ewopharme kao pouzdanog partnera za marketing u farmaciji i upravljanje brendovima proizvoda za unapređenje zdravlja na teritoriji Centralne i Istočne Evrope i Švajcarske - od pristupa tržištu do pune komercijalizacije. Naša stručnost, fleksibilne strukture i pristup klijentima čine osnovu za dugoročnu saradnju koja koristi svim stranama. Naše aktivnosti omogućavaju poslovnim partnerima dobijanje pristupa pacijentima i mogućnost da dopru do više ljudi svojim proizvodima, bilo da su to farmaceutski proizvodi ili proizvodi za unapređenje zdravlja.

Od samog početka, Ewopharma se fokusirala na izgradnju mosta do farmaceutskih tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi. U regionu se mnogo toga promenilo od 1959. godine - i ekonomski i politički - i tokom ovog perioda Ewopharma je stekla duboko razumevanje tržišta i cenjeni položaj na njima.

Naš novi logotip
Zašto se kapi formiraju u loptu? Zašto su planete okrugle? Priroda teži savršenom obliku, koji je krug.

Ewopharma takođe teži savršenstvu. Zbog toga smo stavili ewopharmu u centar kruga i zato što je krug bio ključni element našeg dugogodišnjeg logotipa. Dakle, mi prenosimo delove našeg nasleđa na putu ka budućnosti.Krug takođe simbolizuje vreme i promenu. Novi logotip sa dodatkom „od 1959.“ odražava dugu tradiciju Ewopharme, našu uspešnu prisutnost na tržištu kao i našu stručnost.

Sa švajcarskim krstom, Ewopharma želi da asocira na švajcarske vrednosti. Baš kao i sama Švajcarska, spajamo dugogodišnju stabilnost i fleksibilnost koju obezbeđujemo savremenim, preduzimljivim pristupom
poslovanju, kao i efikasnim procesima donošenja odluka.

Boja petrolej je izuzetno elegantna i prefinjena boja. Ona inicira refleksiju, ali se takođe čini prijateljskom, prirodnom i bezbednom.

Naša nova internet stranica
Naša nova internet stranica odražava misiju Ewopharme da bude inovativni partner za marketing farmaceutskih proizvoda i proizvoda za unapređenje zdravlja potrošača u Centralnoj i Istočnoj Evropi i Švajcarskoj.
Cilj nam je bio da stvorimo vredan izvor informacija za naše poslovne partnere i klijente.